Camila Cabello

Camila Cabello is de nieuwe superhit

6 april 2018

Begin dit jaar verscheen het album “Camila” van Camila Cabello met natuurlijk de hit “Havana” wat wekenlang in de hitlijsten te vinden was. Op dat album stond ook de single “Into It” wat deze week de superhit is.

Camila Cabello bestormde de hitlijsten met haar hit “Havana”, wat op het album “Camila” terug te vinden is. Dit is haar eerste album sinds ze solo bezig is. Iets meer dan een jaar geleden stapte ze namelijk uit de vrouwengroep Fifth Harmony, om solo verder te gaan. En dat is geen slechte keuze geweest! Net nadat het album uitkwam brak het gelijk alle records. In meer dan negentig landen kwam het album op 1 binnen in de lijsten.

SOLO

In december 2016 stapte de Cubaanse-Amerikaanse zangeres uit de vrouwengroep Fifth Harmony om solo verder te gaan. Op dit moment heeft ze een EP, en twee studioalbums uitgebracht. Verder heeft ze ook samen gewerkt met onder andere Machine Gun Kelly voor de single “Bad Things”, en met Pitbull voor de single “Hey Ma”.  En deze week is de single “Into It” de nieuwe Kick superhit!Meer: