CHVRCHES

CHVRCHES nieuwe Kick superhit

20 april 2018

De electropopband uit het Verenigd Koninkrijk, Chvrches komt binnenkort met een nieuw album. Op dit album staat de single “Miracles” wat afgelopen week verscheen. Deze single hebben we benoemd tot de nieuwe Kick superhit voor deze week!

Het nieuwe album van Chvrches gaat “Love Is Dead” heten en verschijnt op 25 mei dit jaar. Op dat album staat de single “Miracle” wat deze week de superhit is, maar ook de single “Get Out” die op dit moment veel gedraaid wordt. Voor de single “Miracle” heeft de band samen gewerkt met pop producer Steve Mac. Het is ook de enige track van het album dat opgenomen is in de UK. De rest van het album is opgenomen in de US. Een dag nadat het album verschijnt, gaat de band op tour. 26 mei start de band hun tour op het “Biggest Weekend festival”  in de United Kingdom. De band komt ook naar Nederland. Op 8 juni treedt de band op, op het “Best Kept Secret” festival. De tour eindigt op 31 augustus.

CHVRCHES

De band CHVRCHES (spreek je uit als: Churches) werdt in Nederland bekend door de single “Lies” wat eind 2013 uitkwam. In dat zelfde jaar verscheen hun eerste EP uit “Recover”. Bij de meeste platen wordt gebruik gemaakt van een vrolijk synthgeluid, aangevuld met het stemgeluid van zangeres: Lauren Mayberry. Deze week is Chvrches de nieuwe Kick superhit, met de single “Miracle”.

Foto: Ismael QuintanillaMeer: