Nieuwe Releases

Dit zijn de nieuwste singles

11 februari 2018

Elke week komt er een hele bak met nieuwe muziek uit. Deze tracks worden toegevoegd aan onze Kick Radio Playlist, maar we zetten de nieuwste releases ook voor je op een rij!

James Bay – Wild Love

Hij werdt bekend van zijn hit “Hold Back The River”. Daarna bleef het lang stil, totdat hij afgelopen week een nieuwe single uitbracht. “Wild Love”. De inspiratie voor dit nummer komen van artiesten als: Frank Ocean, Chance The Rapper, Lorde en David Bowie. Het nieuwe album zal ook anders gaan klinken dan we gewend zijn van de zanger!

Dua Lipa & Whethan – High

Een paar weken geleden postte de zangeres een foto op haar Instagram account, dat ze druk bezig is in de studio samen met producers Mark Ronson en Diplo. Deze week komt een nieuwe single uit, samen met de Amerikaanse DJ Whethan. Het nummer is gemaakt voor de nieuwe film “Fifty Shades Freed”, en dat verklaart het ruwe nummer.

 

Noah Cyrus & MØ – We Are…

Noah Cyrus (de jongere zus van Miley) bracht op haar zestiende haar debuutsingle “Make Me (Cry)” met Labyrinth uit. En de single viel in de smaak. Nu heeft ze samen met zangeres MØ, een nieuwe single uitgebracht “We Are…”. De stemmen van de twee passen heel goed bij elkaar, en wij verwachten dat dit een hit gaat worden. Op het debuutalbum van Noah moeten we nog even wachten!Meer: