Echosmith

Echosmith de nieuwe Kick superhit

23 maart 2018

Afgelopen jaar heeft de band “Echosmith” druk gewerkt aan nieuwe muziek. Hun eerste single verscheen afgelopen week en heet “Over My Head” en is deze week de nieuwe Kick superhit!

We hoeven niet heel lang meer te wachten op nieuwe muziek van de band. Ze hebben namelijk aangekondigd dat ze deze zomer met een nieuw album gaan komen! De single “Over My Head” is dus een voorproefje voor het nieuwe album. De single heeft een synth-pop geluid met drum & bass. Ook gaat de band vanaf volgende maand op tour. Op dit moment zijn er nog geen concerten voor Europa gepland. Misschien dat ze toch ergens een gaatje vinden om naar Nederland te komen.

HET BEGIN

Vorig jaar zomer, bracht de band een EP uit genaamd: “Inside A Dream”. Dit is de opvolger van het eerste studioalbum “Talking Dreams”, waarop de hit “Cool Kids” staat waarmee het grote publiek bekend raakte met de band. Het tweede studioalbum staat nu dus op de planning, en komt rond de zomer uit. De single “Over My Head” (van het nieuwe album) is deze week de nieuwe Kick superhit!Meer: