Hedley

Hedley is de nieuwe superhit

6 oktober 2017

Deze week is de nieuwe superhit van de Canadese pop/rock band Hedley met de single “Tidal Wave”. Deze band bestaat al sinds 2003, maar is nog niet bekend in Nederland. Maar na deze nieuwe single komt daar verandering in!

Je kan ze misschien een klein beetje kennen van de single “Never Too Late” en “Cha-Ching”. Deze twee singles mochten ze tijdens het afsluitende ceremonie van de winter Olympische spelen in Vancouver in 2010 doen. De band is vernoemd naar de unincorporated gemeenschap van Hedley in de provincie Brits-Columbia van Canada. Deze naam stond voor 346.000 dollar te koop. In 2003 deed de band mee aan een Canadese versie van Idols. Helaas haalden ze de finale niet, en viel de groep uiteen. Alleen Jacob Hoggard bleef over, die nieuwe members voor zijn band zocht. Niet lang daarna was de band weer compleet, en konden ze verder met muziek maken en optredens geven. 

In 2017 verscheen de single “Tidal Wave”, wat we een hele toffe single vinden, en daarom benoemd tot de nieuwe Kick Superhit voor deze week!Meer: