Maroon 5

Maroon 5 de nieuwe superhit

1 september 2017

De band Maroon 5 brachten op 30 augustus samen met zangeres SZA een gloednieuwe single uit. De single heet “What Lovers Do” en is deze week de nieuwe Kick superhit! De single verscheen op streamingsdiensten als “Apple Music”, “Spotify” en “Youtube”. 

Voor deze single hebben ze dus hulp ingeroepen van zangeres SZA. Deze zangeres heeft dit jaar nog een album uitgebracht, “Ctrl”. Ze is nog redelijk onbekend, maar na deze single samen met Maroon 5 kent iedereen haar nu! Bij een nieuwe single wordt altijd gepraat over een nieuw album. Eerder dit jaar bevestigde frontman Adam Levine dat er een nieuw album op komst is. Verder details over het album zijn nog niet bekend. Het enige wat we weten is deze single erop terug te vinden is, en ook de eerder uitgebrachte single “Cold”.

De band Maroon 5 werd bekend door hun single “She Will Be Moved”. Daarna volgde de meezing hits als “Misery”, “Moves Like Jagger”, “Payphone” en nog veel meer! Hoewel deze single en de vorige (Cold) anders zijn dan dat we gewend zijn van de band, zijn we toch erg nieuwsgierig naar het album. Deze week hoor je de single “What Lovers Do” dus als nieuwe Kick superhit!Meer: