Matoma

Matoma de nieuwe Kick Radio superhit

22 september 2017

De Noorse DJ Matoma is deze week samen met de Britse band The Vamps de nieuwe Kick Radio superhit. Samen maakte ze de catchy single “Staying Up”. De naam Matoma klinkt misschien nog redelijk onbekend in de oren, maar daar komt verandering in…

De Noorse DJ heeft namelijk in 2016 samen met Becky Hill de hit “False Alarm” gemaakt. Nu is zijn tweede hitsingle samen met The Vamps uitgekomen. The Vamps zijn ook nog niet zo lang actief. Sinds 2012 maakt deze band muziek, en in dat zelfde jaar tekende ze een platencontract bij Mercury Records. Dit is trouwens niet de eerste samenwerking met Matoma. In 2016 maakten dit duo al eerder een single. Die kreeg de naam “All Night”. De samenwerking beviel zo goed, dat ze opnieuw de handen ineen sloegen voor een nieuwe single.

In totaal heeft de Britse band nu drie studioalbum uitgebracht. Daarvan verscheen dit jaar de derde. In 2016 verscheen er een biografie over de band “The Vamps: Our Story 100% Official”. Het is niet voor het eerst dat de band samen werkt met een DJ. Begin dit jaar hebben ze een single gemaakt samen met Martin Jensen. “Middle Of The Night”. Maar deze week draaien wij de single “Staying Up” als Kick superhit!Meer: