Möwe

MÖWE is de nieuwe Kick superhit

23 februari 2018

Het Oostenrijkse duo Möwe, bestaande uit Mel en Clem, hebben deze week nieuwe Kick superhit te pakken met de single “Who’s To Blame”. Het duo bestaat nu zo’n vier jaar.

Het duo ontmoette elkaar zo’n vier jaar geleden. Nadat de basgitarist van Mels indierockband had afgezegd, mocht Clem invallen, was het duo geboren en waren ze niet meer van elkaar weg te slaan. Doordat ze allebei in de band speelde hadden ze een muzikale klik. Toen de band na een paar jaar uit elkaar gingen, gingen Mel en Clem samen werken en werdt het duo Möwe geboren.

Soundcloud succes

Toen de band net uit elkaar was, waren ze nog niet met elektronische muziek bezig. De dag dat de twee samen elektronische muziek ging maken, kwam Clem met een half geproduceerde elektronische track aanzetten. Mel was gelijk enthousiast dat de twee de track samen gingen afmaken. Later plaatste ze de track op Soundcloud. Later werdt de track zelf geremixt door Robin Schulz, daardoor leerde het publiek MÖWE kennen.

De nieuwe single “Who’s To Blame” is deze week de nieuwe Kick superhit, je hoort hem deze hele week op Kick, of hieronder:Meer: