Smallpools

Smallpools nieuwe Kick superhit

15 september 2017

De Amerikaanse indie pop band Smallpools is de nieuwe Kick superhit. Ze hebben de hit “Million Bucks” gemaakt, wat wij een super hit vinden! Deze Amerikaanse band scoorden in 2013 een hit met de single “Dreaming”. In dat zelfde jaar verscheen de EP “Smallpools”.

Dreaming werdt in veel landen een hit. Ook in Nederland. Het stond zelf op nummer 1 in The Hyper Machine chart. De band bestaat uit: Sean Scanlon voor de zang, Mike Kamerman op gitaar en Beau Kuther op de drums. In 2013 heeft de band in diverse voorprogramma’s gestaan. Voorprogramma’s van onder andere: “Two Door Cinema Club”, “Walk The Moon”, “Neon Trees” en “Twenty One Pilots”. In 2014 stonden ze op het Lollapalooza festival.

In augustus dit jaar brachten de heren een nieuwe EP uit getiteld “The Science of Letting Go”. Met singles als “Passenger Side” en de Kick Radio superhit “Million Bucks”. Zanger Sean Scanlon verteld over het nieuwe album dat het meer op waargebeurde situaties gaat uit hun leven. Ook zijn de teksten heel anders geschreven dan hun voorgaande album(s).

“I wanted this album to be about more real, situational type of things. Those initial EPs was more about quirky, fun lyrics. They were still things that happened to me, but they were kind of wrapped up in code.” – Sean Scanlon

Deze week is “Million Bucks” de gloednieuwe Kick Radio superhit!

Foto: Anna LeeMeer: