U2

U2 is de nieuwe superhit

8 september 2017

De nieuwe single “You’re The Best Thing About Me” van de band U2 dat woensdagmiddag verscheen, is deze week de nieuwe Kick superhit. Het is de tweede single dat op het nieuwe album zal verschijnen. Het album zal op 1 december verschijnen.

De single en het album is geschreven door Bono met in het achterhoofd alsof het hun laatste plaat is. De laatste jaren drong het door dat de 57 jarige zanger sterfelijk is. Dit vertelde Bono in een interview met Ruud de Wild op NPO Radio 2. “Met dit album zeg ik alles wat ik wilde zeggen tegen mijn geliefden, mijn fans, mijn vrouw en mijn kinderen.” De nieuwe single gaat over Bono’s vrouw. De afgelopen jaren heeft Bono wat ongelukjes gehad. Zo is hij in 2014 van zijn fiets gevallen in het Central Park, waarbij hij zijn hand brak. En zo zijn er nog wat van die dingetjes gebeurd, vertelt de zanger. Vandaar dit nieuwe album.

Volgens entertainment site “Variety” valt deze nieuwe single qua geluid in het rijtje van “Beautiful Day” en “The City of Blinding Lights”. Op 1 december verschijnt het 14de studioalbum “Songs Of Experience”. Dit album wordt vele malen beter dan het album “Songs of Innocence” uit 2014, die iTunes gebruikers gratis cadeau kregen. Dat was de grootste pr-blunder uit U2’s geschiedenis.


 

Het is nog even wachten op het album, maar we kunnen nu in ieder geval genieten van de single “You’re The Best Thing About Me” dat deze week de nieuwe Kick superhit is!

Foto: Kevin Mazur/WireImageMeer: